Cine poate lichida terorismul si cum?

Asistam cu indignare la perpetuarea atentatelor teroriste cu pierderi de vieti nevinovate si cu injectarea unei nesigurante privind securitatea individuala.
Se discuta si se fac tot soiul de planuri si promisiuni, ale leaderilor din toata lumea, ca terorismul va fi lichidat. Pe masura ce se “intaresc” masurile de securitate se inmultesc atentatele si mor enorm de multi oameni.
Este evident ca mijloacele folosite actual pentru “lichidarea” terorismului sunt eventual numai un stimulent ca acestea sa se inmulteasca. Stim cine organizeaza si cine isi asuma aceste atrocitati. Instrumentele lor de actiune sunt indivizi “rataciti” care gasesc un act de eroism in gestul de a a omora oameni. Organizarea lor este simpla si destul de greu de depistat. Pentru noi, care am trait si traim
intr-o educatie crestina ni se pare absurd ca cineva sa aiba placerea sa ucida si sa faca din asta un act de bravura. Pentru ei acesta este un act firesc care le aduce pe lumea cealalta recunostinta eroismului lor.
Este evident ca cel putin in Europa, actele de terorism sunt organizate si finalizate in special de cetateni europeni de o origine etnica care agreaza si promoveaza islamismul. Nu conteaza ca Europa i-a primit si i-a socotit ca pe fii ei. Ei, nu au inteles asta si isi omoara de fapt protectorii. Pentru ce ? Pentru ca……
Chiar daca actiunile teroriste sunt aparent actiuni pseudoindividuale ele , de fapt, sunt sustinute sau macar tainuite de populatia de aceeasi origine religioasa sau etnica. Fara acest ajutor nu ar reusi aceste acte abominabile.
Daca populatia care apartine aceleiasi categorii de cultura si religie nu ar tainui sau favoriza aceste acte ele nu s-ar mai putea fi realizate.
Cate actiuni de condamnaresau de protest impotriva terorismului din partea acestor cetateni europeni ati vazut? Si daca a existat vreunul care i-a condamnat acela a facut-o tot pentru a ascunde adevarul .
Arma cea mai eficienta impotriva terorismului este populatia de aceeasi origine care daca doreste sa traiasca intr-o Europa prospera si democratica trebuie sa lupte impotriva terorismului nu sa-l promoveze asa cum se intampla astazi!.
Daca nu doresc sa traiasca in lumea pe care noi am creat-o cu legile ei au toata libertatea sa se intoarca in teritoriile de origine. Nu-I oblige nimeni sa ramana in Europa.
Sper ca nu se intelege ca toata populatia de care vorbeam este implicate in aceste acte in schimb cei de buna credinta au obligatia sa actioneze impotriva terorismului altfel devin partasii acestora.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *